Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κι αν ήταν επενδυτες;

Αποτέλεσμα εικόνας για jesus refugge
Ελλάς ,Μάρτης του 2020. Κι ενώ η χώρα μας ριγμένη στα σκοινιά, βαριανασαινει ασθμαίνουσα πίσω απ τη χειρουργική της μάσκα, εξουθενωμένη απ το κυνήγι κορονοιου κ "λαθροεισβολεων"....Μια ιστορική ανατροπή σκάει στον ορίζοντα!!

Οι 15.000 "λαθρο" που απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα  , θωράκισμενοι με ξύλα και βρεγμένες σωβρακοφανελες, τελικά δεν ήταν αυτοί που νομίζαμε.  Δεν ήταν φτωχομπινεδες, λινάτσες ξεβρακωτες .Ήταν 15.000 εκκατομυριουχοι.Ναι μεν Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλγερινοι, Κογκολεζοι.Αλλα ζαμπλουτοι!!! Μας έκαναν καρναβαλικο ντου μεταμφιεσμενοι, γιατί θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, στην ωραιότερη χώρα του κόσμου.

Ως δια μαγείας,  η αποκάλυψη αλλάζει αρδην τα δεδομένα. Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τον όρο λαθρομετανάστες και τρέχει  να καλωσορίσει τους υποψήφιους επενδυτές.Ο πρωθυπουργός σπεύδει μαζί με υπουργούς του στον Έβρο, ο οποίος επανορθογραφείται σε Εύρω, προς ανάμνηση της συμβολής του στην οικονομική ανάταση του τόπου.

Σε συγκινησιακά φορτισμένο διάγγελμα του , ο πρωθυπουργός αναφωνεί: "Δεν ήρθαν να κλέψουν, ήρθαν να επενδύσουν!"....Ποιος να τολμήσει να ψελλίσει ότι κλοπή κ η επένδυση, ταυτίζονται ως έννοιες,  κυρίως σε σύγχρονες βαλκανικές μπανανοαποικίες όπως η Ελλάδα. Ανθέλληνας όποιος μιλήσει, ρε!

Ελληνικός Στρατός κι αστυνομία παρουσιάζουν όπλα στους παρελαύνοντες οικονομικούς μετανάστες. Η ελληνική φιλοξενία σ όλο της το μεγαλείο. 300 δις ευρώ θα εισρεύσουν στην οικονομία μας, σιγά μην σταθούμε στο χρώμα, την καταγωγή, το θρήσκευμα τους. 

Ανθοδέσμες περιμένουν τους πρόσφυγες στα νησιά που φτάνουν με τα κοτερα τους πλεον. Καλογυαλισμενα γκαρσόνια βοηθούν τις έγκυες να αποβιβαστούν πρώτες. Ναι, αυτοί που πριν τις φώναζαν καριολες.Τωρα τις σέβονται κι ας μην τις έχουν γκαστρωσει αυτοί.

Οι  κραυγές των απανταχού μικροεπαγγελματιων Κυρ Παντελιδων, γίνονται επευφημίες.Αραβικες επιγραφές μπαίνουν στα μαγαζιά:"Καλώς ήρθε ο στόλος, Καλώς ήρθε το δηνάριο".. Καλλίπυγες ελληνιδες της εγχώριας show biz καμακωνουν καλοβαλμενους Αφγανούς. Το μαυριδερο δέρμα γίνεται σέξυ,  τα σολαριουμ οι αποδοτικότερες δουλειές. Ανοίγει μια Τρούμπα ανά περιοχή με φωτεινές επιγραφές νέον "Προσεχώς Ελληνιδες".

Αδωνιδες,  Μπογδανοι , Βελοπουλοι, σκάβουν την ιστορία κ ανακαλύπτουν  τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας μεταξύ των λαων μας. Συγγενικές οι σχέσεις μας, από Μέγα Αλέξανδρο μέχρι Ιησού ,Ζαρατούστρα, Ξέρξη, Τάο Τάο,Νίλς Χολγκερσον, Καπαμαρού κι ότι χρειαστεί ακόμα για να πειστείτε ρε. Υπάρχουν  χειρόγραφα του Ιησού στα ελληνικα, σώβρακο του Φιλίππου με αραβουργηματα, μάσκα του Ζορό με τον Ήλιο της Βεργίνας. Τα πάντα όλα!

ΜΕΓΚΑ,Σταρ,Αντ1,Άλφα, μεταδίδουν ειδήσεις και στα Αραβικά,  τα Σουαχιλι .Η κρατική τηλεόραση μεταδίδει λειτουργία από τζαμί, καπάκια μετά τη θεία λειτουργία. Εν ανάγκη συλειτουργουν αρχιεπίσκοπος με ιμάμηδες, ξορκιζοντας τους κοινούς κομμουνιστικούς δαιμόνους , ανάπτυξη να ρθει ρε, παγκάρι να γεμίζουμε.

Ελληνικη υπηκοότητα και golden Visa  απονέμεται σε ειδική τελετή στους επισκέπτες μας.Είναι  πλέον και με τη βούλα συμπατριώτες μας. Διότι με καποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ο χρόνος συρρικνώνεται, το DNA μεταλλάσσεται, το αίμα ελληνικοποιείται άμεσα. Σιγά μην περιμένουν δεκαετίες, όπως οι ανήκοντες εις την φτωχοπλέμπα...

Έλληνες γονείς του πατριωτικού μετώπου, καυχιουνται που η μονάκριβη κορούλα τους παντρεύεται Πακιστανο εκατομμυριούχο με Φεραρι."Κι ο Μέγας Αλέξανδρος Ινδη είχε παντρευτεί, το έγραψε η Εσπρεσσο και το Πρωτο Θεμα", αναπαράγουν στο καφενείο, καπνίζοντας απέξω - γιατί επιτέλους, γίναμε Ευρώπη.

Επιστροφή στην κανονικότητα! Οι υπερπατριώτες γύρισαν στις δουλίτσες τους, να υπηρετήσουν τα νέα εισαγομενα αφεντικά τους. Γονυπετείς, ζήτησαν κι έλαβαν οικονομικό άσυλο απ' τους κατακτητές τους,  ως γνήσιοι ιθαγενείς.  Εξήντλησαν τον πατριωτισμό τους στις άναρθρες κραυγές, στα ανορθόγραφα ποσταρίσματα στα σοσιαλ και στις απειλές.  

Αυτοί που φιλησαν κατουρημένες ποδιές για να μην φυλάξουν μια ώρα σκοπιά στον Έβρο, βρυχώνταν τώρα ότι θα πολεμήσουν λυσσαλέα στους φράχτες...
Τελικα,  υπηρετούν Πακιστανούς, Κογκολεζους, Αφγανούς...λεφτάδες όμως. Γιατί αυτό μετράει. Γι αυτό τα ΜΑΤ δεν τους δέρνουν πια. Γιατι είναι λεφτάδες. Οχι τίποτα "τουρκόσποροι μπαστουνοβλαχοι" νησιώτες. Ούτε οι φασίστες τους βρίζουν.Γιατι είναι λεφτάδες.

Και κυλάει η ζωούλα.

Κι επιστρέφει η κανονικότητα ρε. Μαδουρεοι , βρωμοκομμουνια, που θέλατε να άλλιωσετε 7 τρις χρόνια ελληνορθόδοξης ιστορίας.

Κι οι πατριώτες δεν βγάζουν κιχ που τα λιμάνια είναι κινέζικα,τα τηλέφωνα Και τ αεροδρόμια γερμανικά, ο χρυσός καναδεζικος, το νερό γαλλικό κι ο σφιγκτήρας μας πουλημένος στα διεθνή κοράκια για 99 χρόνια, μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν βγάζουν κιχ που οι Τουρκοι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ μας παίρνουν μετά τη μισή Κύπρο κ το μισό Αιγαίο.

Δεν βγάζουν κιχ που το κοινό μας σπίτι της ΕΕ , κάνει τα παιδιά μας μετανάστες και τη χώρα μας αποθήκη ψυχών κατατρεγμένων.

Κάνουμε το σταυρό μας, έχει ο Θεός. Αγαπάει την Ελλάδα ο Θεός. Τη νιώθει πατρίδα του αφού. Κι ας μην έστειλε εδώ τον γιο του. Λεπτομέρειες Τώρα.  Γι αυτό κοινωναμε καθε Κυριακή τον κορονοϊο μας. Κι όσοι - τελικα- απομεινουμε  σ αυτό τον ευλογημένο τόπο ωρέ συνραγιαδες μου . Δε γαμιεται….Ο Ολυμπιακός να κερδάει...

Ήταν τόσο απλό να λυθούν όλα σ αυτή τη χώρα. Μόνο θέμα χρημάτων ήταν τελικά. 

Παραδέξου το Έλληνα πατριώτη. Ήταν φτωχοί, γι αυτό δεν τους ήθελες. Τώρα που έχουν χρήμα, μάλιστα.Καλως να ορίσουν!

Αίμα, φυλή,  ιστορία... τα συντρίβει οπότε θέλει το κεφάλαιο, ρε! Κι εσυ εθελοντικά κρέας στην κιμαδομηχανη του.

Κι η ιστορία συνεχιζει να εξελίσσεται, με την αιώνια πάλη των δύο μοναδικών πραγματικών επί της γης εθνών: πλούσιων και φτωχών…

Και Κυλάει η ζωούλα, ρε. Κυλάει….

Μόνο μη γίνεστε παλιανθρωποι όσο μπορείτε. 

Αυτό Μόνο….

Γιατί κι ο Χριστός, που πιστεύετε ότι θα σας κρίνει μετά θάνατον, φτωχος πρόσφυγας ηταν,  και δεν σας έχει πάρει με καλό μάτι….






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη με τον Μέγα Αλέξανδρο

Παγκόσμια αποκλειστικότητα!Ταξιδέψαμε στον χρόνο κι εξασφαλίσαμε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Δημοσιογραφος : Μεγάλε Αλέξανδρε, καλησπέρα. Σας καλούμε απ το έτος 2018 μετά Χριστόν και… Μέγας Αλέξανδρος : Μετά Χριστόν; Ποιός είναι αυτός ο Χριστός που χωρίζεται και η ιστορία εξαιτίας του;;;; Δημοσιογραφος : Ναι έχετε δίκιο, δεν γνωρίζετε. Είναι ο ιδρυτής της ομώνυμης θρησκείας του Χριστιανισμού και θεωρείται ο Υιός του Θεού για τους πιστούς του. Μέγας Αλέξανδρος :Ιδρυτής θρησκείας;;;; Και πόσες κατακτήσεις και εγκλήματα έκανε για να χωριστεί στα δυο η ιστορία για χάρη του;;; Γιατι υιός θεου θεωρούμαι κι εγω. Προφανώς θα τα κατάφερε καλύτερα από εμένα. Τον Δία μου μέσα…. Δημοσιογραφος :Ο ίδιος; Κανένα έγκλημα και καμιά κατάκτηση . Οι οπαδοί του πολλά, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι να πάρουμε τη γνωμη σας για ένα φλέγον ζήτημα της νεοελληνικής ιστορίας. Την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου

Παρέμβαση Αγίου Βαλεντίνου στην επικαιρότητα

Αγαπημένα μου τέκνα (ή μήπως να πω τεκνά;;;) Με αφορμή την ονομαστική μου εορτή στις 14/2 και με ριζωμένη βαθιά την πεποίθηση πως ο έρως σώζει, θεώρησα σκόπιμο να παρέμβω, δίνοντάς σας συμβουλές για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας Με μεγάλη μου λύπη, διαπιστώνω ότι σας φορτώνουν άγχος και θυμό , με αποτέλεσμα να αδυνατείτε να λειτουργήσετε ερωτικά. Τεκνά μου! Γρηγορείτε!!!! (όχι μόνο Γρηγορήτες - γνωστή ερωτομανής φυλή  της Ναυπακτίας μεν - μην μπερδευόμαστε δε, σε όλους απευθύνομαι.) Τα μνημόνια και η λιτότητα , πρέπει να βγουν απ το μυαλό σας . Κι απ την καρδιά σας. Να αντικατασταθούν από έρωτα. Ναι, κατανοώ ότι έχουν εισέλθει βαθύτερα , και από άλλες εισόδους . Όμως κι αυτό εντάσσεται στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού. Σας καλώ, εις το όνομα του Θεού Έρωτα, να χαλαρώσετε. Κι ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε, απολαύστε το!! Δικαιολογημένοι οι φόβοι σας, η ανησυχία κι ο πόνος σας. Σας συμπεριλαμβάνω ήδη στις προσευχές μου. Κι είμαστε κοντά, στην υιοθέ