Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αν το ‘40 κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ....





28η Οκτωβρίου 1940. Ο Ιταλός πρέσβης επισκέπτεται τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο μέγαρο Μαξίμου. Ούτε λίγο ούτε πολύ , ζητάει την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος και την παραχώρηση κάθε στρατηγικού σημείου της χώρας στις δυνάμεις του άξονα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως γνήσιος σοσιαλιστής, εξεγείρεται και απαντά άμεσα με σαφήνια: ΟΧΙ...ακόμα . Ας περιμένουμε λίγο, να κάνω τις σχετικές περιοδείες στην Ευρώπη μπας και πείσω και τους Γερμανούς να επενδύσουν εισβάλλοντας. Μιλάει απευθείας με τον Αδόλφο Χίτλερ και τον πείθει να επενδύσει τις βόμβες του σε ελληνικό έδαφος, χαρίζοντάς του ΟΤΕ, αεροδρόμια και λοιπές υποδομές για αρχή. Και τα καταφέρνει! Αμέσως οργανώνει διακαναλικό ραδιοφωνικό διάγγελμα για να κερδίσει τη λαϊκή συναίνεση.

“Ελληνικέ λαέ. Είμαστε ένα βήμα από τη χρεωκοπία αλλά λεφτά υπάρχουν...μόνο αν με στηρίξεις. Βέβαια στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν όμως μονόδρομοι. Πρέπει λοιπόν να με ψηφίσετε για να μπορέσω να φέρω το ξένο δανεικό χρήμα στη χώρα μας. Εγκρίνετε το αίτημα των εταίρων μας και επενδυτών του άξονα, κι όλα θα πάνε καλά.”

Ο λαός δεν αντιδρά παρά με χλιαρότητα. Αντί για “αέραααα” φωνάζει “λεφτάαααα” .Οι ξένοι “επενδυτές” μπαίνουν στη χώρα αβρόχοις ποσί. Οποιαδήποτε μορφή αντίστασης καταπνίγεται απ’ τις δυνάμεις τους και τους εκλεγμένους Έλληνες-δοσίλογους συνεργάτες τους. Η Σοφία Βέμπω φυλακίζεται και το “Κορόιδο Μουσολίνι” απαγορεύεται. Οι σταθμοί παίζουν μόνο Δέσποινα Βανδή και “Κορίτσι Πράμα σε Κοινωνία... επενδυτών επιβιώνω από θαύμα”. Ο Νίκος Ξυλούρης και το πότε θα κάνει ξαστεριά δεν αναγνωρίζονται ποτέ γιατί δεν αρέσανε στον Μουρατίδη και τον Θεωφάνους. Ο εξαθλιωμένος Έλληνας αγρότης μόνος ψάχνει μια βοήθεια από έναν big brother ή έστω μια νύφη για το γιό του, μην έχοντας πλέον ως πρότυπο κανένα greek idol. Ο Μανώλης Γλέζος, συλλαμβάνεται την ώρα που προσπαθεί να κατεβάσει τη σβάστικα από την Ακρόπολη και αντιμετωπίζεται ως συμβασιούχος (αορίστου χρόνου με την ελευθερία). Ξυλοκοπείται άγρια από τα ΜΑΤ και θανατώνεται σε θάλαμο αερίων. Οι αντάρτικες ομάδες που παίρνουν τα βουνά και ξεκινούν την εθνική αντίσταση, κατηγορούνται ευθέως για διαπόμπευση της χώρας στο εξωτερικό και ότι καταστρέφουν τον αποικιακού τύπου τουρισμό. Οι άμαχοι των Καλαβρύτων και του Διστόμου, εκτελούνται ως υπαίτιοι του φουσκώματος των spreads και πριν αποκτήσουν δικαίωμα αποζημίωσης, μιας και ειδοποιήθηκαν 2 λεπτά πριν την εκτέλεση. Τα εργασιακά δικαιώματα στήνονται στον τοίχο της Καισαριανής. Οι συλλογικές συμβάσεις επανεξετάζονται και επανυπογράφονται από τις συνεργαζόμενες πλέον Γκεστάπο και Γ-SS-E (ταγματοσυνδικαλιστές τύπου Παναγόπουλου) . Οι μαυραγορίτες πολυεθνικοί σουπερμαρκετάδες ωθούν την ανάπτυξη της χώρας. Από την άλλη οι κοστοβόροι Έλληνες άνεργοι, πεινασμένοι, υποταγμένοι,ανήμποροι να αντιδράσουν στήνονται στα συσίτια...Μαθημένοι από τις γκουρμέ εκπομπές για σεφ, σφίγγουν τα στομάχια τους μαθαίνοντας να τρώνε μπουκίτσες ελεημοσύνης μόνο για τη γεύση, όχι για την επιβίωση...Τηλε-Μπουκίτσες με γλοιώδη γεύση Σκορδο-Λιάγκα...

Κι ενώ οι επενδυτές του άξονα σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους, ο Γιωργάκης νιώθει όλο και πιο σοσια-ληστής, ο Λοβέρδος ψάχνει για σάλιο , ο Πάγκαλος απορεί γιατί πάχυνε μόνο αυτός ενώ μαζί τα φάγαμε, ο Προβόπουλος κόβει, αντί για το μισθό του, τις εκδρομές στα καπή-εξαιρέσεις μόνο για προορισμό το Άουσβιτς, ο Αλαβάνος γιαουρτώνεται ως επιδόρπιο του συστήματος, η Ντόρα ιδρύει κόμμα με μοναδικό μέλος την ίδια ως εγωκεντρική ντίβα, ο Καραμανλής παίζει επιτραπέζιο ξύλινο ποδοσφαιράκι (δεν είχε βγει το playstation ακόμα), ο Σαμαράς φωνάζει πως το δικό του συσίτιο δεν θα ήταν τόσο νερόβραστο, ο Κικίλιας προσπαθεί ακόμα να μάθει μπάσιμο , ο Ανθιμος ντεμπουτάρει ως πολιτικός κι ο Μπουτάρης ανθίσταται ως ιερομάρτυρας στον μουτζαχεντινισμό, και πάει λέγοντας...Η χώρα βουλιάζει κι ο καθένας τον χαβά του!

Καϋμένε Έλληνα, που σου ‘μελε τελικά να εισπράττεις συγχαρητήριες καρπαζιές απ’ τους επενδυτικούς οίκους. Εσύ που έγραφες ιστορία, που καθυστερούσες τον φασισμό και τον έστελνες στον βαρυ ρωσικό χειμώνα να τα βάλει με την αρκούδα, κρίνοντας στην ουσία την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία. Κάποτε ύψωνες το ανάστημα στην μπότα του Γερμανού φασίστα, αν και πεινασμένος. Τώρα χορτασμένος μα γονυπετής, υποτάσσεσαι τρομαγμένος στη μπότα του Γερμανού τραπεζίτη...

Όσο το χαζοκούτι μας αποβλακώνει, όσο το κυνήγι της φιγουρατζίδικης ευμάρειας και του εμετικού σύγχρονου lifestyle συνθλίβει την κριτική μας σκέψη, τόσο περισσότερο ανίκανοι θα γινόμαστε να αρνηθούμε το οτιδήποτε. Φοβάμαι πως το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 θα είναι ένα από τα τελευταία που ξεστομίσαμε ποτέ ως έθνος...Κι η αδυναμία άρνησης στις προσταγές των άλλων είναι ένδειξη κοπαδιού, όχι έθνους ...

Σχόλια

  1. Σίγουρα ένας εύστοχος, πρωτότυπος σχολιασμός της σημερινής μας άθλιας καθημερινότητας....Λυπάμαι ωστόσο γιατί και αυτός...εις μάτην, στου κουφού την πόρτα...Φίλε Γιώργο μοιράζομαι τις σκέψεις σου και προβληματίζομαι!!Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυσικά και δεν ειμαστε μόνοι...
    Κνένας λαός δεν αυτοκτόνησε.
    ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ παντού, να η πρώτη ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN TO ΄40 ΖΟΥΣΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

    Ο ΣΤΑΘΑΤΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ(ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...)ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΦΙΑΔΗ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ.ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΟΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ-ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΝΣΥΜΑ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!
    Ο ΜΠΑΜΠΕ,ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ... ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ.ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΑ ΦΡΑΓΓΕΙΚΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΚΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ..ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΕΝΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ,ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟΥΚΑΣ???
    Ο ΠΑΝΟΣ,ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ-ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΦΙΛΤΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ¨ΑΕΡΑ¨,ΤΡΩΕΙ 4 ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ(ΑΠΟ ΜΠΟΜΠΟΤΑ) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΣΧΗΜΑ V.
    Ο ΤΣΑΓΚΙ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ Κ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΠΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    Ο ΜΑΝΘΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ,ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Κ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΠΟΤΕΡ!ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ Κ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ!
    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ,ΟΔΗΓΕΙ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 7 ΚΟΤΕΣ,2 ΓΙΔΕΣ,1 ΠΕΡΔΙΚΑ Κ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ!!ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΚΡΑΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ.ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    Ο ΤΑΣΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ.Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΝΙ.ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΑΒΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.
    ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ-ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ Κ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ.ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ Κ ΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.
    ΕΣΥ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ Κ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΑΝΛΙΧΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ Κ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΥΣΕΚΛΙΚΙΑ(Κ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!)ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΜΑΧΕΣΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ.ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΡΙΖΕΣ Κ ΒΟΛΒΟΥΣ.Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ!Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΥΖΕΙ.ΣΠΑΣ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΑΙΤΗ Κ ΑΦΕΛΕΙΕΣ.ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ 2 ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ-ΜΙΛΑΣ ΚΟΦΤΑ Κ ΣΦΥΡΙΧΡΑ.Κ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΛΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Κ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΝ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΗΚΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΓΑΜΟΥΣ Κ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ(ΤΟ ΤΕΡΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ-ΑΓΩΝΑΣ Κ ΦΑΙ!)ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΡΥΛΟΣ.Κ ΞΑΦΝΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ..ΣΑΣΤΗΣΕΣ-ΣΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΠ΄ΤΟ ΧΕΡΙ.Κ ΤΣΟΥΠ ΤΗΝ ΤΣΟΥΠΑ!ΟΡΦΑΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΥΧΕΡΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ!ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ....Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΟΥ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κι αν ήταν επενδυτες;

Ελλάς ,Μάρτης του 2020. Κι ενώ η χώρα μας ριγμένη στα σκοινιά, βαριανασαινει ασθμαίνουσα πίσω απ τη χειρουργική της μάσκα, εξουθενωμένη απ το κυνήγι κορονοιου κ "λαθροεισβολεων"....Μια ιστορική ανατροπή σκάει στον ορίζοντα!! Οι 15.000 "λαθρο" που απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα  , θωράκισμενοι με ξύλα και βρεγμένες σωβρακοφανελες, τελικά δεν ήταν αυτοί που νομίζαμε.  Δεν ήταν φτωχομπινεδες, λινάτσες ξεβρακωτες .Ήταν 15.000 εκκατομυριουχοι.Ναι μεν Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλγερινοι, Κογκολεζοι.Αλλα ζαμπλουτοι!!! Μας έκαναν καρναβαλικο ντου μεταμφιεσμενοι, γιατί θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Ως δια μαγείας,  η αποκάλυψη αλλάζει αρδην τα δεδομένα. Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τον όρο λαθρομετανάστες και τρέχει  να καλωσορίσει τους υποψήφιους επενδυτές.Ο πρωθυπουργός σπεύδει μαζί με υπουργούς του στον Έβρο, ο οποίος επανορθογραφείται σε Εύρω, προς ανάμνηση της συμβολής του στην οικονομική ανάταση του τόπου. Σε συγκινησιακά φορ

Συνέντευξη με τον Μέγα Αλέξανδρο

Παγκόσμια αποκλειστικότητα!Ταξιδέψαμε στον χρόνο κι εξασφαλίσαμε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Δημοσιογραφος : Μεγάλε Αλέξανδρε, καλησπέρα. Σας καλούμε απ το έτος 2018 μετά Χριστόν και… Μέγας Αλέξανδρος : Μετά Χριστόν; Ποιός είναι αυτός ο Χριστός που χωρίζεται και η ιστορία εξαιτίας του;;;; Δημοσιογραφος : Ναι έχετε δίκιο, δεν γνωρίζετε. Είναι ο ιδρυτής της ομώνυμης θρησκείας του Χριστιανισμού και θεωρείται ο Υιός του Θεού για τους πιστούς του. Μέγας Αλέξανδρος :Ιδρυτής θρησκείας;;;; Και πόσες κατακτήσεις και εγκλήματα έκανε για να χωριστεί στα δυο η ιστορία για χάρη του;;; Γιατι υιός θεου θεωρούμαι κι εγω. Προφανώς θα τα κατάφερε καλύτερα από εμένα. Τον Δία μου μέσα…. Δημοσιογραφος :Ο ίδιος; Κανένα έγκλημα και καμιά κατάκτηση . Οι οπαδοί του πολλά, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι να πάρουμε τη γνωμη σας για ένα φλέγον ζήτημα της νεοελληνικής ιστορίας. Την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου

Ελιτισμός, πρόγραμμα κι απολιτίκ ανεξαρτησία

Παρακολούθησα δηλώσεις επι δηλώσεων υποψηφίων. Και μπούχτησα . Κι έβγαλα καπνούς..  Και ένιωσα την ανάγκη να σχολιάσω τις πιο ενοχλητικές στ αυτιά μου φράσεις τους . Φράση 1η: “ Προσοχή, μην μας κυβερνήσουν οι αμόρφωτοι” Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Κι όποιος την υιοθετεί, βρίσκεται συνήθως προ εκπλήξεως. Αντί κάποιοι να πλησιάσουν τον απλό πολίτη, να αφουγκραστούν τα προβλήματά του , να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί του, τον αντιμετωπίζουν αφ υψηλού , με πρόσχημα τα...βαριά βιογραφικά τους.   Αφιππεύσατε αγαπητοί μας “μορφωμένοι” !  Δεν υπάρχει “μορφωσιόμετρο”. Κι ο τόπος μας κινδυνεύει απ τους “αμόρφωτους” όσο κινδυνεύει κι απ τους αλαζόνες...Κάνετε το σφάλμα στο οποίο έχει υποπέσει και η Αριστερά του Συριζα. Απομακρύνεστε απ τον εργαζόμενο, τον μεροκαματιάρη, τον εργάτη.Τον χαρίζετε έτσι στους άλλους, όπως ο Συριζα χάρισε κόσμο στους ναζί.Δεν με νοιάζουν τα πτυχία του καθενός . Μ ενδιαφέρει το πρόγραμμά του και ποια συμφέροντα θέλει να εξυπηρετεί . Η